Simone Inzaghi trenerski posao nastavlja u Engleskoj?

Žele ga u Tottenhamu

Simone Inzaghi trenerski posao nastavlja u Engleskoj?

E. Škorić

Trener Lazija Simone Inzaghi jedan je od kandidata za trenerski posao u Tottenhamu.

Tottenham je nedavno raskinuo saradnju s Joseom Mourinhom, pa Spursi žele za narednu sezonu pronaći novog trenera.

Nekoliko je kandidata, a mediji u Engleskoj smatraju da je jedan od glavnih Inzaghi, koji radi dobar posao već godinama na Olimpicu sa ekipom Lazija.

Simone Inzaghi trener je Lazija od 2016. godine. Prošle sezone je klubu donio plasman u Ligu prvaka, ali ove će se po svemu sudeći nebesko-plavi zadovoljiti samo Evropskom ligom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Osim Inzaghija, kandidati za trenera Tottenhama su i Scott Parker, Brendan Rodgers, Nuno Espirito Santo, Antonio Conte, Maurizio Sarri, Roberto Martinez i Julien Lopetegui.

Top Komentari

Mele
Rodzers og Conte bi napravili dobar posao tu, ali tesko da napuste svoje sadasnje , gdje im dobro ide, za jedan slabi i nesigurni Tottenhen..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi