Simone Zaza napravio haos na treningu Torina, već sada može tražiti novi klub

To mu nije trebalo

Simone Zaza napravio haos na treningu Torina, već sada može tražiti novi klub

E. Čaušević

Bivši reprezentativac Italije, Simone Zaza, našao se u centru pažnje nakon današnjeg treninga Torina.

Zaza je u Torino stigao na ljeto prošle godine, a italijanski klub otkupio je prije nekoliko mjeseci njegov ugovor od Valencije. Ipak, ovaj 28-godišnji napadač je većinom rezervna opcija u Torinu što mu se nikako ne sviđa.

Italijanski mediji prenose da je danas Zaza imao žustru raspravu na treningu s trenerom Walterom Mazzarrijem. Zaza je očekivao da će igrati od prve minute nakon što se povrijedio Andrea Belotti, ali to se nije desilo.

Mazzarri je Zazi poručio da će ponovo ostati na klupi nakon čega je on napravio haos. Navodno, povisio je ton na trenera i istresao sve svoje frustracije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U klubu su ga odmah pozvali na razgovor i poručili da ga je Mazzarri prekrišio, te da će u januaru dati sve od sebe da ga prodaju ili barem pošalju na posudbu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi