Simović: Sarajevo je dobra ekipa, zadovoljan sam na kraju rezultatom

Defanzivac BATE Borisova nakon meča

Simović: Sarajevo je dobra ekipa, zadovoljan sam na kraju rezultatom

E. Škorić

Prvotimac BATE-a Slobodan Simović zadovoljan je konačnim rezultatom u Zenici.

BATE je vodio 2:0, na kraju je slavio s 2:1 i još uvijek je u velikoj prednosti u odnosu na bh. prvaka pred revanš u Bjelorusiji.

"Generalno smo zadovoljni s 2:1, to je rezultat koji nam daje dobre šanse u revanšu. Ovo je samo poluvrijeme i za nas je važno da smo dali dva gola u gostima. Nažalost, primili smo jedan gol nakon prekida. Bitno da smo dali dva gola i da smo pobijedili", rekao je Simović.

"Sarajevo je dobra ekipa, dobro presinguju, vidi se da dosta dobro izlaze. Atmosfera je bila super, samo eto to na kraju, ali to je sve dio fudbala", dodao je.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti