Trener BATE-a kući kao suvenir nosi baklje: "Rezultat na semaforu je objektivan prikaz susreta"

Bjelorusi slavili s 1:2

Trener BATE-a kući kao suvenir nosi baklje: "Rezultat na semaforu je objektivan prikaz susreta"

A. Čaušević

BATE Borisov je rezultatom 1:2 pobijedio Sarajevo u prvom susretu trećeg pretkola Evropske lige

Alyaksey Baha je poslije utakmice kazao da je zadovoljan rezultatom ostvarenim protiv jakog protivnika.

"Mislim da se prekid pozitivno odrazio na igru FK Sarajevo, a što se tiče naše igre mislim da smo odradili dobar posao, postigli dva gola protiv jakog protivnika i ovo smatram dobrim rezultatom", rekao je trener BATE-a.

"Mislim da je objektivan prikaz današnje igre rezultat na semaforu, smatram da je u evropskim mečevim najbitniji rezlutat".

Kazao je da će sa sobom u Bjelorusiju kao poklon ponijeti dvije baklje.

"Dobio sma dvije baklje na poklon koje ću ponijeti sa sobom u Bjelorusiju, a generalno atmosfera je bila prava navijačka i svidjela mi se".

"Ne bih da ocjenjujem igru FK Sarajevo, to će uraditi njihov trener, ali mislim da je rezultatu doprinjelo naše iskustvo u prethodnim mečevima

O suđenju nije želio previše govoriti.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Ne bih komentarisao suđenje, za to postoji UEFA komitet koji će ocijeniti njihov posao i odlučiti da li su uradili dobar posao ili ne", rekao je Baha.

Revanš meč BATE - Sarajevo se igra 15. augusta u Borisovu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rus
Zar nema u Bjelorusiji kupit baklji!! Sta ce onda pitari bacati u teren!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije