Simpatična ponuda Ben Arfi: Plata od 800 eura i auto za koje se ne zna da li "pali"
Sjajni fudbaler više od godinu dana nije igrao (Foto: EPA)

Amaterski tim uputio zvaničnu ponudu

Simpatična ponuda Ben Arfi: Plata od 800 eura i auto za koje se ne zna da li "pali"

Midhat Šljivak

Hatem Ben Arfa više od godinu dana je van terena.

Nekadašnji reprezentativac Francuske je doslovno odbačen od PSG-a, ali je njegovoj agoniji došao kraj i sada ima šansu da se vrati na teren.

Očekuje se da će početkom jula ovaj fudbaler saznati gdje nastavlja karijeru, a u međuvremenu se javio amaterski tim US Castetis-Gouze.

Oni su Ben Arfi dostavili ponudu koja je itekako simpatična. Nude mu platu od 800 eura, 20 eura bonusa za svaki gol i 25 eura za asistenciju. Također, za svaki iznuđeni crveni karton nagrada je 30 eura.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Međutim, ni to nije sve. Ponudili su mu kuću u distriktu Pyrenees-Atlantiques, a ova zajednica se obavezala i da mu osiguraju automobil za koji "nisu sigurni da li pali, ali svakako ide nizbrdo", te su mu obećali svu ljubav i zagrljaje koje nije imao u PSG-u.

Ko bi odbio ovakvu ponudu?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi