Simulitanka Senijada Ibričića u pobjedi Domžala!

Hat-trick bivšeg bh. reprezentativca

Simulitanka Senijada Ibričića u pobjedi Domžala!

Fudbaleri Domžala pobijedili su danas na domaćem terenu Triglav sa visokih 6:1 u susretu 26. kola slovenskog prvenstva, a nevjerovatnu partiju pružio je Senijad Ibričić.

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine postigao je čak tri pogotka za svoj tim, a sve je počelo u 12. minuti kada su gosti sami sebi dali gol preko Kryeziuja.

Šou Ibričića počeo je u 26. minuti kada je postigao prvi gol, a nastavio se u 49. drugim, da bi se završio četiri minute prije kraja kada je s penala kompletirao hat-trick. U međuvremenu su za domaće pogađali Nicholson i Gnezda.

Inače, Domžale su sada na 3. poziciji slovenskog prvenstva sa 40 osvojenih bodova, dok je njihov današnji rival ostao na 7. mjestu sa 12 bodova manje.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Kada je u pitanju Ibričić, on sada ima devet postignutih golova u aktuelnoj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi