U Sloveniji erupcija oduševljenja - stigao je Edin Džeko!
Bh. napadač često je u posjeti velikom prijatelju i nekadašnjem saigraču na terenu. Slobodno vrijeme za posjetu prijateljima uvijek rado koristi (Foto: EPA)

Bh. napadač u posjeti Ibričiću

U Sloveniji erupcija oduševljenja - stigao je Edin Džeko!

M. Šljivak

Edin Džeko će još 15-ak dana biti van terena zbog povrede mišića, a slobodno vrijeme koje ima dok se oporavlja koristi na druženje sa prijateljima.

Edin je veliki prijatelj sa nekadašnjim reprezentativnim kolegom Senijadom Ibričićem, pa je danas odlučio i da ga posjeti na utakmici Domžale - Krško.

Džeko sa tribina posmatra ovaj meč, a svi u Domžalama su itekako sretni što im je došao jedan od najboljih napadača Evrope.

Veliki broj ljubitelja fudbala je želio fotografiju sa Edinom, a on im je želju bez previše ustručavanja i ispunio.

Potražite više informacija na temu 1. liga Slovenije:

Promo

Top Komentari

Ziky
u rimu erupcija oduševljenja....amra sama kod kuće...hahaaha
20 33
nightcry
ne daju patriote našem Džeki ženu Amru dirati, pa to ti je !
4 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi