Sin Henrika Larssona pronašao novi klub

Jordan u Nijmegenu

Sin Henrika Larssona pronašao novi klub

Edmir Škorić

Sin Hernika Larssona, Jordan, karijeru nastavlja u holandskom Nijmegenu.

Jordan je nastupao za Helsingborg u prošloj sezoni, ali je klub ispao iz lige i sin legendarngo napadača bio je napadnut od strane huligana. Kako je tu sve bilo jasno, odlučio je promijeniti klub.

Potpisao je ugovor na tri i pol godine s Nijmegenom, te će u novom timu nositi broj 11 na leđima. On je prošle sezone zabio 10 golova uz pet asistencija na 33 meča za Helsingborg.

No, onda je u zadnjem kolu klub ispao iz lige i Jordan nije prošao bez batina, pa je bilo za očekivati da potraži sredinu gdje će moći da nastavi da se razvija, budući da ima tek 19  godina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi