Sin Miralema Pjanića oduševio Ronalda imitacijom njegove proslave gola

Dobio je ono što je tražio

Sin Miralema Pjanića oduševio Ronalda imitacijom njegove proslave gola

E. Čaušević

Sin bh. reprezentativca Miralema Pjanića, Edin, jučer je bio glavna atrakcija na treningu Stare dame.

Poznato je da Pjanić svog sina često dovodi na treninge, a Edin već pokazuje da bi njegov otac mogao imati dostojnu zamjenu jednog dana.

Jučer je Edin bio glavna atrakcija na treningu, a kamere su snimile njegove sjajne poteze. Mnoge je oduševio trenutak kada je odlučio imitirati Ronalda.

CR je došao do njega i zatražio da imitira njegovu poznatu proslavu gola što je Edin odmah uradio i nasmijao jednog najboljih fudbalera današnjice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ZivioFudbal
Imate vi ista pametnije za pisat
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi