Allegri: Nikada me nisu cijenili u Juventusu

Danas napustio torinski klub

Allegri: Nikada me nisu cijenili u Juventusu

E. Škorić

Max Allegri stigao je u Juventus sredinom jula 2014. dok su još trajale pripreme, a pet godina kasnije odlazi s 11 trofeja.

Iako je Allegrija ugovor s Juventusom vezao do ljeta 2020. godine, klub je danas saopštio da Allegri više nije trener. Nakon pet uzastopnih Scudetta, Allegri mora da ode. Na klupi Juventusa je imao 191 pobjedu, 40 remija i 38 poraza.

"Spalili bi me na lomači da nisam donio nekoliko trofeja!", kazao je Allegri nedavno.

"Nikada me nisu cijenili u Juventusu", tvrdi trener Stare dame, a danas njegov odlazak slave mnogi navijači ovog kluba, mada će neki reći da je ipak trebao da ostane tu i naredne sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naravno, glavni razlog što ide je taj što nije osvojio Ligu prvaka, a dolaskom Cristiana Ronalda ona je postala primarni cilj, pa je osvojen Scudetto donekle pao u drugi plan.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Syr
Hajde, sad nam dajte video ili samo audio snimku ovakve izjave i ja cu sebi osjeci desno jaje..niste normalni
2 1
Mele
Spaletti ce doci, ha ha, veliko ime, Conte nece, Pep ni u snu, Ajaksov Hag tesko, Sarri ako dobije otkaz moze doci. Sto ne daju Del Pieru i za pomocnika Pirla, sta im treba bolje ???
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi