Sin novog trenera Barcelone potpuno izvan sebe: Je***e, moj otac će trenirati Messija!
Foto - EPA

Laro ne može da vjeruje

Sin novog trenera Barcelone potpuno izvan sebe: Je***e, moj otac će trenirati Messija!

M. Šljivak

Quique Setien postao je prije nekoliko dana novi trener Barcelone.

Iskusni 62-godišnji stručnjak naslijedio je Ernesta Valverdea kojem je uručen otkaz i potpisao je ugovor do 2022. godine.

Sam Setien je bio veoma iznenađen kada ga je kontaktirao tim sa Nou Campa, ali veći doživljaj je imao njegov sin Laro Setien.

"Vidio sam na društvenim mrežama da je među kandidatima za trenera Barcelone. Igrao sam Fortnite sa prijateljima kada me je nazvao i saopštio mi da je potpisao za Barcelonu", rekao je Setien inastavio je:

"Ne znam da li je ovo sanjao, ali to mu je bila životna želja, to sam siguran. Moj otac nikad neće moći ovako uživati. Je***e, moj otac će trenirati Messija".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nije Laro zaustavio na ovim riječima, već je nastavio:

"Navijao sam za Real Madrid kao dijete, ali onda se pojavio Messi i sve se promijenilo. Sad je moj otac tamo, trenira najbolje igrače svijeta"...

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bhf111
Barca uzima trenere koje niko nece. Gdje ih samo nadju
3 0
user1571956549
Ma to ja Amar kriv hahahahah
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi