Sin Zvjezdana Misimovića potpisao za njemački klub

Sin Zvjezdana Misimovića potpisao za njemački klub

E. Škorić

Luka, sin proslavljenog bivšeg bh. reprezentativca Zvjezdana Misimovića, potpisao je za Ingolstadt.

Luka će igrati naredne sezone s Ingolstadtom u U17 ligi Bundeslige i predstavljen je kao veliko pojačanje i slovi za jednog od velikih talenata.

16-godišnji Luka, inače ofanzivni veznjak, kakav je bio i njegov otac, igrao je prethodno u omladinskoj sekciji TSV 1860.

Nedavno je Luka igrao za U17 reprezentaciju BiH u prijateljskom meču protiv Crne Gore u Zenici.

Ostaje da se vidi hoće li Luka barem upola biti uspješan kao otac, koji je ostavio veliki trag u evropskom nogometu, ali u dresu BiH.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ponikao je u Bayernovim rezervama, bio član Bavaraca, kasnije Bochuma, Nurnberga, Wolfsburga, Galasarayja, Dynama iz Moskve i kineskog Beijing Renhea.



Top Komentari

amex
Samo guraj mali...
8 1
velezovac
Ako bude extra,igrat ce za komsije Srbiju,ako bude losiji mozemo ocekivat poziv u nasu reprezentaciju,tu je čika Vico...
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi