Stiglo veliko pojačanje

Sinan Ramović potpisao za Posušje

17

Komentari (17)

19zfc21
E MOJ SINANE GDJE ODE
Mujci
bk123
Ništa čudno ,dečko je profesionalac. Našli zajednički interes i to je to...bili to Posušje i Ramović ili netko drugi..
user1619288209
Šta ono onomad reče....navija za Želju od malih nogu....ma Juričić je za tebe GOSPODIN...!e jes ti krenula karijera "uzlaznom putanjom"....ma mlad si....nadoćeš....al kad bi se za***avali...!
lalinjo
Koliko znam Posušje je financijski stabilno i ne vidim razloga zašto Sinan nije trebao doći,biti će mu sigurno bolje nego u Želji koji kao klub imaju dosta problema
user1582456981
Bolje igrati u Zelji za sicu nego u Posusju..... glupavoo al hajd sretno
Manager
bolje radit na gradilištu džaba, negu u kancelariji za platu
E.Car
@Hoolssssssss 13 mil???? Odakle ti ta cifra, vjerovatno znaš i kome? Ne seri matere ti!!!! Bolesno ste opterećeni Željom, samo se nasladjujete tuđim problemima, bavite se svojim. Željo je institucija shvati
pjanke.sa
@E.Car Zeljo je bio institucija.
E.Car
@pjanke.sa @Hoolssssssss Željo je institucija koja ima nekretninu koja prelazi vrijednost dugova, Čelik to nema, FK Sarajevo to nema. Željo ima za šta da se uhvati za ostale me boli cosak. Željo ima svoje navijače koji su na stvorili, napravili mu stadion, ostali koje je stvarao režim koji je propao i koji nemaju šta da upišu na svoje ime neka se brinu. Čak i ljubav navijača im je upitna jer čim nema rezultata nema ni njihovih navijača.
E.Car
@Hoolssssssss 10 godina nismo osvojili titulu i opet najtrofejniji klub u državi!
Neka se zeljo uhvati za moju Kurcinu.
Mig_Mig
Veliko??? Pa on ne bi bio veliko pojačanje za Klis
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.