12

Komentari (12)

krems_krems12
Sinan zvani posrednik. Uhljeb uz reprezentaciju od njenog osnivanja i trosi samo guzovacu. Sto ne pises o tome kako ti uzimas dio tala za pozive u repku. Kada se pomrse racuni onda svako svakog proziva.
VenamaHrabrih
Sinan Sinanović nije novinar. Da bi postao novinar, nužno je završiti odgovarajuću visoku izobrazbu, a to je Fakultet političkih nauka, odsjel Žurnalistika. Sinan Sinanović nema, uostalom kao nijedan tzv. sportski novinar, završenu odgovarajuću školu. I onda se čudimo što ne znaju ni pitanja kako treba postaviti.
user1603303812
E moj Sinanovicu pokrij se po ušima,svi dobro znamo barem ovi stariji šta si ti radio ti i tvoj Emir Delic sad novinar na nekoj tv dok si ti bio urednik sporta u avazu kako ste reketirali igrače(Akrapovic),prodavali pr.radi Mirza Mešic itd..Sinanovicu znamo te dobro sad kad te nevodaju po večerama,na putovanja nevaljaju ti šuti bruko reketarska ti si za robije a ne za novinara.
Sanagoal
Kasno je sad, sve je u helac otislo! Dok Kosovo vise napreduje od nas sve je jasno. Svi trabaju dati otkaze I od 0 poceti opet kao da je 1992!!!
Mehinaldo
Ovo i jest nas problem kod nas ni jedan novinar ne smije napisati nista lose o dzeki pjanicu zato sto im puse zunze na okupljanjima uzimaju dresove hvale se da su im drugovi e to je problem zato kad jednom uzmes ne smijes vise biti objektivan E zato mi ispadnemo izgubimo dvije najvaznije utakmice u kvalifikacijama vi niste clanak napisali o kapitenu jel dao izjavu jel ga neko spomenuo niko nista vrtilo se dva dana j to je to pa hrvatskoj bi modric satima davao izjave i objasnjavao kod nas dzeko bio tu izgubili otisao u italiju i to je to sad se seta po rimu nikom nista ovi pusikurci ne smiju ga ni pitati da da izjavu i kad se bude igrao baraz dogovorice neku prijateljsku pjanica izostaviti ovi opet po starom menadzeri gurnuti svoje da skupe nastupe i to je to Ne mrzim dzeku mislim da se kod nas takav nece roditi ali moras kao kapiten izaci objasniti reci ako nesto ne stima kod nas jok kao da je sve u redu razisli se malo pjanica vucali i to je to mrs u picku materinu i sad kao on uvrijedjen neko mu pise
Mehinaldo
E cuj alarmantan status hahahahahahah budale ovo on ima licnih problema cuj odgadjao ovu objavu kao nesto novo rekao napisao 30 imena opet im se ulizuje kao on zna ko bi trebao sjediti bjezi jade jadni sto gore pisu putovao si lizo im guzicu tvoji tekstovi odavno nemaju kredibilitet svi znaju da si lizac bjezi nije te stid sad kad su te od****li kao ti zrtva
Mig_Mig
Kasno je sad Sinane. Poklopi se i trpi. Dok si uzivao nisi znao kako je biti na drugoj strani.
Uranija
Sinan je stari novinar koji je za 100 KM pisao sve i svašta, e sad zamisli šta bi radio da je bio na poziciji Elvedina Begića.
starmac
Moj SINANE!Zašto ovo nisi govorio ranije?Mada smo mi sve ovo znali.Prodao je sav fudbala VICI i mafiji koja ga je drzala do zadnjeg dana.Ti kao novinar si trebao pisati o ovome davno da nekažem praviti hajku jer je to jedini način bio da se na vrh FS dovede cjenjeno ime sa iskustvom u fudbalu i imenom koje je poznato svijetu.Ovako smo dobili NARKOMANA predsjednika,izdvaja klubove i kažnjava kao kad VUK izdvoji ovcu iz stada tako radi i uništava fudbal u sredinama u kojima je nešto vrijedilo i imalo publiku.Kasno nam je sada pisati i pričati jer je NARKOMAN sve uzeo u svoje ruke i sa svojim jatacima će djeliti pozicije i praviti sudbinu klubova kako se njemu ćefne.SINANE TI SI DAVNO ZAVRŠIO KAO NOVINAR I POSTAO JEDAN UVLAKAČ.
Chico
E cuj ti Sinana besramnika jednog, izdajnika koji baca Vici pojas za spasavanje. Valja mu Vico koji je unistio ligu i sarajevske klubove, koji je od repke napravio to sto je napravio, a spominke Begica cije maslo nije za ramazana, al je med i mlijeko za ovo sto sad imamo.
K79
u sustini nista novo,sve mi ovo vec 10 godina pa i više znamo !
RollingBlunt
Koliko je ovaj propali el presidente, toliko je ovaj los novinar alu bukvalno, sportske novosti su katasrofa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.