Zvijezda suspendovala Bajića, on ne želi doći u BiH, sve prijavio policiji

Mnogo bure pred početak priprema u federalnom prvoligašu

Zvijezda suspendovala Bajića, on ne želi doći u BiH, sve prijavio policiji

S. Mlaćo
Napadač Kosta Bajić nije se pojavio na prozivci NK Zvijezda Gradačac.

Iz Gradačca su odlučili da ga suspenduju, odnosno pokrenu disciplinski postupak. Ističu da je Bajić lagao da ima koronu, te da nije došao na prozivku trenera Neretljaka.

Bajić je postigao tek jedan pogodak u prvom dijelu sezone, a za SportSport.ba je kazao da je istina potpuno drugačija.

Ističe da je dobio i prijetnje, te da nije želio pristati na smanjenje uslova.

Za sve optužuje sportskog direktora Zvijezde Fahrudina Piskića za kojeg kaže da ga je omalovažavao, te da mu nije uplaćena plata za novembar, iako je sve bilo dogovoreno.

 “Pisao mi je poruke, zvao me, ja sam kontaktirao mog advokata, Sindikat fudbalera u Srbiji čiji sam član godinama i obavijestio sam policiju zbog pretnji koje su mi pisane i koje sam im lično dostavio kao dokaz protiv Fahrudina Piskića. Kao stranac fudbaler,  Sindikat fudbalera kao i moj advokat su poslali sve to u FIFA-u protiv kluba čiji je sportski direktor i član Fahrudin Piskić kao i protiv njega lično. Do okončanja procesa FIFA i dobijanja raskida ugovora čekam i treniram u Srbiji“, kazao je za SportSport.ba Bajić koji je u Gradačac stigao iz Bratstva Gračanice.

Piskić je iste noći kada je Sindikat fudbalera u Srbiji objavio i navodne poruke, tačnije njegovu konverzaciju sa Bajićem, najavio da napušta klub i zahvalio se svima na podršci. Saznajemo da bi dvije strane ipak u narednim danima mogle pronaći zajednički jezik, te da je rješenja problema na pomolu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Svakako nepotrebno i za klub iz Gradačca, te samog nogometaša, no sada svi žele da se sve riješi mirnim putem i da ovu aferu ostave iza sebe.

SKANDALOZNO: Ovako se nažalost ponaša veliki broj fudbalskih radnika na ovim prostorima. Prete, omalovažavaju,...

Posted by Sindikat Profesionalnih Fudbalera Nezavisnost on Friday, January 15, 2021
Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Brazuka
Sramota a oni se ponose kako su dobar klub hahaha sad im uzmi sve pare majstore
1 4
Ko_je_babo
Pa covjek mu rekao da mora doci na pripreme,sta je sporno?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi