Mihajlović napustio bolnicu, emotivna poruka njegove supruge Arijane

Dobre vijesti iz Bologne

Mihajlović napustio bolnicu, emotivna poruka njegove supruge Arijane

Edmir Škorić

Srbijanski trener Siniša Mihajlović napustio je bolnicu u Bologni.

Trener Bologne je hospitalizovan 29. marta nakon što se pojavila sumnja da se leukemija vratila, no rezultati nakon pregleda su odlično, pa je bivši selektor Srbije pušten iz bolnice.

Nedugo nakon toga, njegova supruga Arijana se oglasila putem Instagrama, napisavši poruku uz njegovu fotografiju: "A taj osmijeh... I te oči? One govore...".

U međuvremenu, Mihajlovića su prije nekoliko dana pred prozorom pozdravljali njegovi igrači, koji su u njegovu čast odigrali sjajne mečeve, pa su osvojili četiri boda u duelima sa paklenim rivalima.

Prvo su pobijedili Inter s 2:1 i tako ga udaljili od Scudetta, a potom su u nedjelju navečer osvojili bod na teškom gostovanju kod Rome (0:0).

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bologna je sa 43 boda na 13. mjestu i bez pritiska će odigrati posljednje tri utakmice Serije A, ali će igrači svakako imati motiv povratkom Mihajlovića na klupu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi