Nestvarne scene iz Bologne: Srušili Inter, pa otišli pred bolnicu da trijumf proslave s Mihajlovićem
Foto - Screenshot

Scene za pamćenje

Nestvarne scene iz Bologne: Srušili Inter, pa otišli pred bolnicu da trijumf proslave s Mihajlovićem

M. Šljivak

Bologna je u zaostaloj utakmici 20. kola italijanske Serije A savladala Inter s 2:1 i klubu iz Milana je itekako otežala borbu za Scudetto.

Lavovski su se igrači Bologne borili protiv Intera. Oni odavno sve utakmice posvećuju svom treneru Siniši Mihajloviću koji zbog teške bolesti ne može da ih vodi.

Ovom 53-godišnjaku ponovo se vratila leukemija. Zbog toga je smješten u bolnicu u Bologni, ali tamo itekako prati što se dešava.

Jutros ga je ispod prozora dočekali prijatno iznenađenje. Igrači Bologne došli su pred bolnicu, a zatim su pjesmom namamili Mihajlovića na prozor.

Emocije su naravno bile ogromne. Mihajlović je bio presretan što vidi svoje igrače koji su sinoć napravili veliki rezultat.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bologna je trenutno na 13. mjestu italijanske Serije A i u 34 kola igrači ovog tima su osvojili 42 boda.

Siniša Mihajlović je na klupi Bologne od januara 2019. godine. Vodio je ekipu u 132 utakmice i ima učinak od 44 pobjede, 34 neriješena rezultata i 54 poraza.

Top Komentari

Catanzaro
Bravo Bologna
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije