Siniša Mihajlović konačno napušta Italiju, a novi klub će biti i novi izazov

Da li će put Engleske?

Siniša Mihajlović konačno napušta Italiju, a novi klub će biti i novi izazov

S. Mlaćo
Srbijanski stručnjak Siniša Mihajlović mogao bi na kraju sezone napustiti Bolognu.

Naime, Mihajlović se povezuje sa engleskim Crystal Palaceom.

Mihajlović od 2008. godine radi u Italiji, a kratko je tek otišao u Portugal i potpisao ugovor sa Sportingom, no dolaskom nove uprave stvari su se brzo promijenile.

“Djeluje da Mihajlović nije dobio zvaničnu pobjedu. Nije to vrhunski klub, ali Srbin nije skrivao iskustvo da se okuša u Engleskoj. Cristal Palace ga je želio i prije par godina, no saradnja tada nije dogovorena“, prenosi Tuto Bologna web.

Mihajlović je prošao tešku fazu u životu s obzirom da se liječio od leukemije.

Mihajlović je otkrio kako je imao lažni identitet dok je ležao u bolnici.

"Razboljeti se nije ničija krivica. To se jednostavno desi. Svijet padne na vas i vi morate da reagujete. Svako to radi na svoj način. Istina je da ja nisam heroj", rekao je Mihajlović, dodavši:

"Bio sam tip koji je uvijek govorio o pobjeđivanju u ratu putem hrabrosti. Ali tada sam bio uplašen. Plakao sam i pitao sam se zašto ja. Molio sam Boga za pomoć, kao i svi".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, priča o beskućniku i lažnom identitetu najviše je zanimala i novinare, ali i javnost.

"U bolnici su mi dali lažni identitet. Bio sam Cgikjltfr Drnovsk, beskućnik od 69 godina. Uradili su to da ne bi privlačili pažnju koji bi uznemiravali druge pacijente. Poslije dva kruga hemoterapije, i izgledao sam kao da imam 69 godina", kazao je nekadašnji reprezentativac Jugoslavijem, a potom Srbije i Crne Gore.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi