Mihajlović poludio zbog krtice u timu: Vjerujte mi, kada ga nađem neće se dobro provesti
Foto - EPA

Srbin bijesan

Mihajlović poludio zbog krtice u timu: Vjerujte mi, kada ga nađem neće se dobro provesti

Midhat Šljivak

Trener Bologne Siniša Mihajlović najavio je kako će žestoko kazniti čovjeka koji otkriva novinarima tajne iz svlačionice.

U njegovom timu postoji krtica. Novinari uvijek sve znaju šta se dešava na treningu, a Mihajlović će pokušati da ga otkrije.

Ako se to desi fudbaler koji je pričao previše za njega će biti prekrižen i neće se dobro provesti.

"Isprobao sam novu formaciju i taktičke zamisli kako bih otkrio ko je taj je**** lik koji sve otkriva sve novinarima. Namjerno sam to napravio jer to niko nije očekivao i sada vodim istragu", rekao je Mihajlović i zatim je zaprijetio:

"Kunem vam se, ako otkrijem ko je otkrio sve novinarima nabit ću ga uza zid i pobrinut ću se da više ne igra", istakao je trener Bologne.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naravno, promjene formacije i taktike neće biti za naredne utakmice.

"Nisam ni razmišljao o nekoj promjeni taktike. Napravio sam to nakon što sam vidio da je sve izašlo u novinama, a bili smo sami na treningu. Neko je iznutra dojavio sve i uvjeravam vas da ću ga naći. A kada ga nađem, neće se dobro provesti", jasan je Mihajlović.

Top Komentari

Sta ako je ta krtica Italijan i ima veze sa mafijom da li ces Mihajlovicu smjeti nabiti ga uza zid i pobrinuti se da taj igrac vise ne igra.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi