Kćerka Siniše Mihajlovića više nije mogla da trpi i oglasila se: "Sramim vas se"

Viktorija Mihajlović

Kćerka Siniše Mihajlovića više nije mogla da trpi i oglasila se: "Sramim vas se"

Eldar Ganibegović

Bologna, momčad koju trenira Srbin Siniša Mihajlović, ima skroman učinak na početku sezone u Seriji A i nakon prva četiri kola skupila je samo dva boda.

Navijači Bologne izviždali su svoje miljenike nakon remija sa Salernitanom 1:1, a žestoko su kritikovali trenera Sinišu Mihajlovića.

Viktorija Mihajlović, kćerka srbijanskog trenera, rekla je da su je uznemirile ove kritike i podsjetila navijače Bologne da se Siniša drugi put bori s leukemijom.

Ona je istakla "sramotne" poruke koje je trener dobivao na društvenim mrežama.

Nekoliko navijača poručilo je Siniši Mihajloviću da bi trebao dati ostavku i fokusirati se na svoje zdravstvene probleme.

"Nikad nisam pisala o takvim stvarima na društvenim mrežama, nikada nisam gubila vrijeme s ljudima koji se skrivaju iza tastature i ovdje liječe sve svoje frustracije.

Ali, mislim da je prijeđena granica i moram nešto reći. Mislim da nije pošteno brkati lični život s poslom. Želiš li profesionalno vrijeđati mog oca? Ok, ali što se tiče porodice, zdravlja i ostalih stvari koje sam pročitala, nije u redu!

Takve stvari više ne prihvatam! Ovo što pišete je groteskno, zapamtite da govorite o čovjeku, mom ocu. Sramim vas se", napisala je Viktorija Mihajlović na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Siniša Mihajlović je trener Bologne od 2019.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi