Siniši Mihajloviću se vratila leukemija

Slijedi nova borba

Siniši Mihajloviću se vratila leukemija

Edmir Škorić

Loše vijesti dolaze nam iz Italije, a tiču se Siniše Mihajlovića.

Srbijanski stručnjak i trener Bologne rekao je danas na press konferenciji da mu je ponovo dijagnostifikovana leukemija.

Iako se prethodno uspješno izborio s opakom bolesti, Mihajlović mora ponovo na terapije i u novu borbu za život.

"Sljedeće nedjelje ću morati da budem hospitalizovan. Spreman sam da naučim još jednu lekciju. Ova bolest je zaista hrabra i želi ponovo da me uhvati", rekao je Mihajlović, a prenose italijanski mediji.

Napravit će kratku pauzu, kako bi obavio liječenje, a nakon toga će obavijestiti javnost o narednim koracima.

On je krajem 2020. godine uspio da pobijedi leukemiju nakon godinu i po dana borbe, vratio se trenerskom poslu, ali stvari su se nažalost ponovo pogoršale.

Bivši igrač Zvezde, Lazija, Rome, Sampdorije i Intera ekipu Bologne vodi od 2019. godine, a prethodno je u Italiji trenirao Torino, Milan, Sampdoriju, Fioretninu i Cataniju, dok je trenersku karijeru počeo 2006. kao pomoćni trener u Interu.

Takođe, radio je i kao selektor Srbijem vodio i Sporting u Portugalu, ali najveći izazovi su ga zatekli izvan terena posljednjih nekoliko godina...

Top Komentari

celikze
Crkni mamu ti chetnickuuuu
3 6
denimen9
Free Kick GOAT
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi