Mihajlović poslije poraza od Milana prozvao Krunića

Trener Bologne nezadovoljan

Mihajlović poslije poraza od Milana prozvao Krunića

A. Čaušević

Siniša Mihajlović nije uspio pobijediti svoj bivši klub. Na stadionu Dal'Ara Milan je sa 2:4 savladao Bolognu.

U susretu sa šest golova gosti su nastavili sjajan niz u prvenstvu, dok su domaći meč okončali sa dva igrača manje.

Adama Soumaoro je bio isključen u prvom poluvremenu nakon što je zaustavio Radeta Krunića u očiglednoj situaciji za postizanje gola. Situaciju pogledajte ovdje.

Poslije utakmice Mihajlović je prozvao bh. reprezentativca s tvrdnjom da je upitno da li bi uopšte stigao loptu koju je uputio Simon Kjaer.

"Dobar je bio Krunić što se ubacio, mi smo malo zakasnili. Bio je faul, ali treba vidjeti da li bi Krunić uopšte stigao tu loptu", kazao je srbijanski stručnjak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Krunić je igrao sat vremena te mu je ovo bio drugi uzastopni meč kojeg je počeo kao starter u svega nekoliko dana.

Evidentno je da je veznjak iz Foče u potpunosti iza sebe ostavio povredu te se vraća u odličnu formu što su i više nego dobre vijesti za selektora BiH Ivayla Peteva pred ključne mečeve kvalifikacija za SP u novembru.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RISTANA_1993_RISKA
Šta će ovaj prozivat našeg majstora KRUNIĆA, Rade je odigrao fenomenalnu utakmicu, a njih je Ibra zguziö.
19 0
Malmi_Suomi
Šta CHETNIC nešto dira NAŠEG Krunića??? Spavao sam pa mi se pričinjava svašta? Ne dirati našeg Radeta mašinu, ne dirati Krunu našeg, ljubi ga brat . Kruna majstoreeeeeeeee
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi