Ako je Mihajlović ovo večeras preživio, onda će i sve ostalo

Ludncia na Dall'Ari

Ako je Mihajlović ovo večeras preživio, onda će i sve ostalo

E. Škorić

Fantastičnu utakmicu odigrali su Bologna i Genoa na Dall'Ari, a na kraju je bilo 2:2.

Tradicionalno je Genoa ekipa koja baš ne leži Bologni, a to se pokazalo i večeras. Dva puta je domaćin vodio, na kraju Đenovljani stizali zaostatak dva puta i osvojili bod.

Povela je Bologna golom Hickeyja u 49. minuti, ali je Destro utišao napadače bivšeg kluba u 55. minuti, pogodivši na ubačaj Criscita.

Prava drama nastupila je od 85. minute. Bologna je napadala, a u jednom od tih napada dosuđen je penal, koji u gol pretvara Arnautović. Izgledalo je da je najzad Bologna pronašla način da pobijedi Genou, a onda u 89. minuti jedna kontroverzna situacija glavnog sudije Fourneaua.

Pokazao je na penal u situaciji kada bi rijetko koji sudija to uradio, a Criscito je bio siguran za konačnih 2:2.

Dobio je potom Mihajlović direktan crveni karton, naprosto nije mogao da se smiri od silnog bijesa, ali šta je tek proživio u zadnjim sekundama.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Posljednji napad Bologne, lopta je u petercu Genoe, na kraju Soriano potpuno sam glavom puca, ali na neki način Sirigu brani i izbacuje u korner.

Bologna je sada šesta sa osam bodova i ovaj bod dobro će joj doći nakon sramote na Meazzi i primljenih šest golova od Intera. S druge strane, Genoa ima četiri boda i 14. je na tabeli.

Top Komentari

Zgembic
Smrdo
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti