14

Komentari (14)

Honduras
Ma sta drugo ocekuvati heh al eto valjda ovi portali trebaju pisati o tome elem da Bog da Bolonja ispala u dvanestu ligu.
Zmajbosnjacki9295
Ovi vlasi dobivaju vise prostora nego mi na ovom portalu, jebo vas i arkan i ovaj Tarzan, jedan ispod zemlje, ubijao civile zene i starce, a ovaj Seljak nezna jadan ni sta je, cale vlah, mater hrvatica, on smrdin od glave do pete a moli se u medjugorju, i kazu srbi nebeski narod, to bi vjeru prodali za dorucak, nek se vrate turskim korjenima
Argentario
Jebo ti Arkan familiju picko kurvo
Benjamingst
mer12
zaboti janos
Jedan od finansijera agresija na Bosnu i dajete mu prostor,fuj.
StoneIsland
Nema potrebe objavljivati ovakve članke.
ibrahim51
Svi ste vi Arkani.Bosanci su to tokom agresije na BiH osjetili i dozivjeli da smo bili u velikoj zabludi prije ovog rata. Navijali smo za Partizan, Zvezdu, Dinamo i Hajduk. Vise nego za Sarajevo, Zelju, Velez, Celik,Slobodu. Rat nas je dobro probudio. Nema vise ni jednog Bosnjaka koji navija za timove iz Srbije i Hrvatske.Sada imamo svoje timove i reprezentaciju.
Benjamingst
Ja navijao kao dijete za CZ do 92 Sad navijam za FKS I Velez Mostar.
Siniša Mihajloviću jebo ti Arkan mater, da bog da ti ispala Bolonja iz Serije A a i ti sa njom. poslije utakmice Rome i Bolonje vidio sam da se Siniša Mihajlović grli sa Kolarovom, te sam zbog toga omrzao i Kolarova.
Analiticar
Trebali ste staviti arkanovu sliku na naslovnicu. Ionako je na ovom portalu IN vrijedjati i omalovazavati sve sto je bosansko ili bosnjacko pocevsi od Srebrenice pa na dalje. Dovoljno je uci na vas forum i baciti pogled na teme o PLBiH i sve je covjeku jasno.
KRKAN
Nauci se zivjeti, kreni prvo od sebe, gdje se nalaziš, kako zivis, kome pripadaš i kojem bogu se moliš, pa vidi dali se uklapa, možda je do tebe a ne do drugih
Po tebi Krkane treba biti uz Arkana i Ratka Mladica, samo bi pitao ovog Krkana da li je bio u Srebrnici genocid ili nije, ja tvrdim da je u Srebrnici bio genocid. Arkanovi kamioni stalno su vozili opljacakni ratni plijen relacija Bijeljina - Beograd. A sto se tice uklapanja Krkane trebas postovati svaku naciju i vijeru ne treba niko nikome da se uvalci u guzicu nego postuj svoje a isto tako postuj tudje glupi Krkane, a kad je vec o uklapanju rijec pa eto posto je rs genocidni enitet u BiH, pa zasto ne bih bila Bosnjacka republika Sandzak u Srbiji, pa da budemo isto svi.
mer12
Sta ces njemu objasnjavati nima je Ceca ciganka idol, kada cujem da se te ciganke muzika pusta u BiH kaficima povraca mi se
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.