Siniša Mihajlović se pojavio na treningu Bologne, a igrači nisu mogli vjerovati da je zaista tu

Konačno izašao iz bolnice

Siniša Mihajlović se pojavio na treningu Bologne, a igrači nisu mogli vjerovati da je zaista tu

Endin Čaušević

Srbijanski trener Siniša Mihajlović prije nekoliko dana izašao je iz bolnice u Bologni.

Mihajlović je posljednjih mjeseci potpuno van fudbala jer vodi životnu bitku nakon što mu je dijagnosticirana leukemija. Iz Bologne su mu dali ogromnu podršku i on se i dalje vodi kao trener ovog tima.

Prethodna dva mjeseca Mihajlović je proveo u bolnici, a u nedjelju je završio i treći ciklus liječenja ove opake bolesti. Njegovo stanje je sada veoma dobro, te je dobio dozvolu ljekara da se vrati kući svojoj porodici.

Naravno, nije mogao da odoli i jutros se pojavio na treningu Bologne. Fudbaleri su bili pozitivno iznenađeni kada su vidjeli svog trenera, a Mihajlović im je poručio da će već u nedjelju na meču protiv Parme biti pored klupe.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mihajlović je čini se na pravom putu da pobijedi opaku bolest, a još jednom je dokazao da jednostavno ne može bez fudbala. Svi se raduju što će ga ponovo gledati pored klupe svog tima jer mu je to i mjesto.

Top Komentari

Solar
Respekt
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti