Siniša Stevanović se oglasio na Instagramu pred derbi Željezničar - Borac

Poželio sreću bivšim saigračima

Siniša Stevanović se oglasio na Instagramu pred derbi Željezničar - Borac

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara večeras igraju na svom terenu protiv Borca u okviru prvog kola Premijer lige.

Nova sezona Premijer lige počela je sinoć okršajem Radnika i Leotara, a već večeras ljubitelji fudbala u našoj zemlji mogu da prate derbi između Željezničara i Borca.

Utakmica između Željezničara i Borca igra se večeras na Grbavici od 21 sat, a nakon više od godinu dana i navijači Plavih će moći s tribina pratiti utakmicu svog kluba.

Željezničar u novu sezonu ulazi sa dosta drugačijim sastavom u odnosu na prethodnu, dok u Borcu nije bilo nekih velikih promjena.

Ekipu Željezničara napustio je veliki broj igrača ovog ljeta, a među njima je i Siniša Stevanović koji je nakon više od pet godina odlučio da napusti Grbavicu.

Stevanović i Željezničar su potpisali sporazumni raskid saradnje, ali iskusni desni bek sigurno je itekako vezan za klub s Grbavice.

Oglasi

To je pokazao i jutros kada se oglasio na Instagramu pred utakmicu protiv Borca, te je poželio sreću svojim dojučerašnjim saigračima.

"Vjerujem u vas sarajevski Plavi", poručio je Stevanović putem Instagrama.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, poznate su i kvote za večerašnji derbi između Željezničara i Borca, a gosti iz Banjaluke u utakmicu ulaze kao favoriti, barem što se tiče kvota.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete vidjeti kvote za utakmicu između Željezničara i Borca i to OVDJE. Podsjećamo, utakmica počinje večeras u 21 sat.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi