Siniša Stevanović propušta Apollon?

Svi ostali fudbaleri Željezničara u pogonu

Siniša Stevanović propušta Apollon?

Fudbaleri Željezničara odradili su danas posljednji trening pred sutrašnju utakmicu protiv Apollona i to na pomoćnom terenu.

Trener Slobodan Krčmarević mogao je računati na sve igrače, izuzev Siniše Stevanovića koji je povrijeđen. Pouzdani bek Plavih se povrijedio na zagrijavanju pred utakmicu sa GOŠK-om u Gabeli i vjerovatno će propustiti i sutrašnji meč sa Kipranima.

Večeras će trening na glavnom terenu Grbavice odraditi fudbaleri Apollona, koji su danas stigli u glavni grad BiH, i to s početkom u 19 sati.

Meč Željezničara i Apollona igra se s početkom u 20:30 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi