Šta se krije iza Stevanovićevih suza?

Zaplakao protiv Olimpika

Šta se krije iza Stevanovićevih suza?

A. Čaušević

Siniša Stevanović je u suzama napustio teren stadiona Grbavica poslije poraza Željezničara od Olimpika s 1:2. 

Plavi su opet izgubili u malom gradskom derbiju. Sada je završeno 1:2. Crna serija bez pobjede je produžena na 10 utakmica čime je definitivno rečeno zbogom Evropi.

Domaći su utakmicu završili s igračem manje nakon što Stevanović nije mogao da nastavi igru. Tražio je ljekarski tim izmjenu, ali kako je već ranije izvršeno pet promjena, Blaž Slišković nije mogao mijenjati.

Po prvoj reakciji da se zaključiti da Stevanovićeva povreda uopće nije bezazlena. To najbolje dokazuju njegove suze na licu i bolna grimasa.

Nezvanične informacije govore da su iskusnom desnom beku stradali ligamenti, međutim više o povredi će biti poznato nakon pregleda koji će biti obavljen uskoro.

Oglasi

Povreda ligamenta uz onu Ahilove tetive je svakako najteža u svijetu fudbala i za Stevanovića sigurno ne bilo dobro da se radi o toj vrsti povrede.

Kako sada stvari stoje Stevanovića neće biti do kraja sezone, a tačan period oporavka znat će se nakon više informacija o samoj povredi.

Siniša Stevanović
Siniša Stevanović FK Željezničar FK Željezničar Pozicija: DF

Statistika

20 nastupa
20 kao starter
10 žutih kartona
1 crvenih kartona
0 asistencija
1 golova
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iskusni 32-godišnjak je već pet godina stanovnik Doline ćupova i stigao je iz Novog Pazara. Trenutno je igrač s najdužim stažom u ekipi Željezničara.

I ove sezone je bio poprilično standaradan sa 20 nastupa u Premijer ligi i jednim postignutim golom. Od svog dolaska u dresu Željezničara je skupio preko 140 nastupa.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Krije se neodlazak u evropu i 7 mjesto zakucano u ligi
3 7
Maxi
Momak je već jednom imao tešku povredu koljena, i vjerovatno se opet radi o istom problemu. Nadam se, ipak, da će biti lakša povreda. Brz oporavak Siniša!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi