Sinoć debitovao za Francusku, a igrao za futsal reprezentaciju

Ben Yedder sve može

Sinoć debitovao za Francusku, a igrao za futsal reprezentaciju

E. Škorić

Vjerovali ili ne, postoje i oni koji su zaigrali za futsal i nogometnu reprezentaciju jedne zemlje.

Wissam Ben Yedder je protiv Kolumbije jučer u prijateljskom susretu debitovao za Francusku, a sjajni napadač Seville postoa je tako prvi igrač koji je ikada igrao za seniorsku i futsal reprezentaciju.

Ben Yedder je tek sada odigrao prvi meč za francusku reprezentaciju, a ima 28 godina. Zbog sjajnih partija u dresu Seville i golova Manchester Unitedu selektor Francuske ga je jednostavno morao pozvati u tim.

U dresu Seville je Ben Yedder odigrao 50 mečeva i dao je 17 golova, a prethodno je upisao dva nastupa za futsal reprezentaciju Francuske i postigao je jedan gol.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi