Sinoć ih podržavao i tješio, a večeras ih uništio

Sjajan meč Neymara

Sinoć ih podržavao i tješio, a večeras ih uništio

E. Čaušević

PSG i Bašakšehir igraju trenutno meč posljednjeg kola grupne faze Lige prvaka.

Ova utakmica je trenala biti odigrana sinoć, ali je prekinuta u 14. minuti zbog dobro poznatih razloga. Pobjeda vodi PSG na prvo mjesto u grupi i više nema dileme da će doći do tri boda.

Naime, PSG trenutno vodi sa 5:1, a nevjerovatan meč igra Neymar koji je upisao hat-trick. Brazilac je treći gol zabio u 50. minuti za 4:0 na zaista sjajan način, a to možete pogledati OVDJE.

Neymar je sinoć bio uz igrače Bašakšehira i sam nije htio da nastavi meč, ali danas je samo fudbal u centru pažnje jer je očito odlučio da "uništi" svog protivnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi