Turke svi žale, ali nisu ni oni nevinašcad: Pogledajte šta su uradili Rumunima!

Novi snimak

Turke svi žale, ali nisu ni oni nevinašcad: Pogledajte šta su uradili Rumunima!

A. Čaušević

Pojavio se novi snimak koji pokazuje da igrači Bašakšehira nisu bili tolika nevinašcad u prekinutom meču protiv PSG-a. 

Turci su odbili da nastave meč nakon što je Pierre Webo rasistički izvrijeđan od četvrtog sudije utakmice, Sebastiana Coltescua.

Tom prilikom nastala je velika gužva, a novi snimak pokazuje da su igrači turskog prvaka rasistički vrijeđali rumunske sudije.

"U mojoj zemlji (Turska op.a), Rumuni su cigani", rečenica je koja se čuje na snimku kojeg možete pogledati ovdje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

UEFA je pokrenula disciplinski postupak. Prema prvim informacijama Colescu bi trebao biti kažnjen sa nesuđenjem u narednih 10 evropskih mečeva.

Top Komentari

Tz_Niko75
Ne kontam. Pa i ja bi reko : "onaj crni" jer rezerva ne nosi brojeve, kako ce ga identifikovat. Onaj Garavi ili peti s lijeva. Jad i Bijeda
9 1
JointUnion87
Koji snimak? Gdje je? Linkuj OVDJE matere ti. O Bože 'novinara'.
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi