Sinoć je Madrid "gorio", ali šta tek sada reći za Valenciju?

Strašan doček za Šišmiše

Sinoć je Madrid "gorio", ali šta tek sada reći za Valenciju?

E. Čaušević

Fudbaleri Valencije i Betisa igraju trenutno na Mestalli revanš meč polufinala Kupa Kralja.

U prvom duelu ovih ekipa bilo je 2:2 i jasno je da Valencia ima dobar rezultat u revanš meču. Nakon prvog poluvremena nije bilo golova na Mestalli, ali je sigurno da će Betis krenuti veoma ofanzivno u nastavku utakmice.

Nevjerovatnu atmosferu sinoć su navijači Real Madrida napravili za svoje igrače ispred Santiago Bernabeua, ali šta tek reći za ono što se večeras dešavalo ispred Mestalle.

Navijači Valencije su priredili nevjerovatan doček za svoje fudbalere ispred Mestalle, a autobus je jedva nekako prošao pored više hiljada okupljenih navijača domaćeg tima. Fotografije u ovom slučaju zaista govore više od hiljadu riječi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi