32

Komentari (32)

Dobojlija
Svi se svadjajte koliko hocete ,ali niko nece prodati igraca iz ove nase usrane lige ni za pola miliona
Bit ce gusto bit ce 0:2
Kakonema ponuda za Erica,Vecu,Stevanovica Pavica,Osmankovica,Veselinovica koji su zavili Želju u crno.Ovo par iigraca sto cine okosnicu tima odlazi.Al ne treba sumnjati da ce Amar dovesti adekvatne bekove i stopere.
Plavi orkestar
A sve neka ljubav prema Zelji...a prva ponuda i bjezi.Kad ubuduce bilo koji igrac koji dode u Zelju i kaze da je to iz ljubavi prema klubu i da mu je cio zivot bila zelja da zaigra u prvom timu Zelje odmah mu taj ugovor raskinuti.
budimo_realni
Spavas li mirno Jadranko Bogicevicu...
teddy sheringham
Dođe taldžija morž da rasproda igrače. A meljovci se navlažili, uvijek je bilo jasno zašto se vratio.
gogs
Ukinute su vize za Katara
Fele
Nisu ukinute, besplatno su za državljane BiH na period od mjesec dana.
adnandc87
Znači opet sve po starom ?
anes1921
Sretno Sipa, ali odbrana je bila loša, ima tu i tvoje odgovornosti...
Zaštita Identiteta
Od 3 stopera najmanje odgovoran za išta od propusta u odbrani. Jedino što sam mu ja zamjerio ovu jesen je pretjerano izlijetanje na beka kad je igrao stopera u paru sa Sadikovićem prošlu tekmu - realno, šta će Sadiković sam u 16m...
SrcuDragaBojaPlava
****m ti osime majku u picku
AnijakManjo
Smiri dozivljaj
dragonicas
Smiri avlijaneru Koji ti je odjednom
PRAVIGAZIJA
Svaka cast MENAGERU, kad je ovakvog PANJA nekome UVALIO, pri tome donio klubu 100000 eura..KAPA DOLE...
pjanke_1
Ja isto mislim ko je za ovog panja dao te pare
Cibre
I mi se nesto cudimo zasto imamo losu reprezentaciju, ovo vise nije smijesno ovo je postalo zalosno. Sve sami amaterizam od igraca i shvatam nase ljude idu da zarade a da igraju sto manje tj lahka lova, lamudanje itd.
nijepoznat
Sretno Majstore
BN78
Jad i bijeda BH fudbala,i ono kada počnu pričati o velikanu nečega,čega bolan velikan,100000 eura,a kao jedan od boljih igrača Zelje.Koliko onda drugi vrijede,vjerovatno da njih prodaju po Kili žive vage.
hRASNICArULES
Gdje si strucnjak za transfere aka menadžeru, Sipović ima 29 godina i ugovor do juna sljedece godine kada igrac ima želju da ode ne možeš ga zadrzati jedino ga poslati na tribine pa mu narednih pola godine davati platu ni za šta, ovako je klub nešto dobio a i igrac je zadovoljan, Željo je sa druge strane jedini klub u državi koji prodaje i stvara igrace, a za pojedine dan danas uzima procente na ime fonda sonda solidarnosti, da ti ne pominjem transfere Rodina za 220 hiljada eura, Šabanadžovića za 450 hiljada eura, Zakarića 150 hiljada eura, Lendrića za 300 hiljada eura, Memije za 150 hiljada eura, Hadziahmetovica za 500 hiljada eura, Bajića za 500 hiljada eura, Kvesica za 115 hiljada eura, Zolotica za 300 hiljada eura i tako dalje, i to su transferi samo zadnjih pet godina, nađi mi sa druge strane i jedan drugi klub da je prodao više igraca i uzeo više para, jednostavno ga nema, zato se informiši prije nego nesto napišeš
BN78
Pitas koji klub ,npr.FK Radnik Bijeljina koji sa deset puta manjim budžetom napravio pola vrijednosti tih gore navedenih transfera,sta bi tek bilo da oni imaju taj budžet.
hRASNICArULES
Ne lupaj gluposti živ bio, znas li ti prije svega racunati? kakvih par transfera Radnika? Radnik u cijeloj klupskoj historiji imao dva transfera, transfer Šerbecica za 300 hiljada eura i Memisevica za 400 hiljada eura i to je to, pola vrijednosti tih gore tranfera !? živ bio ne provaljuj se
BN78
Dino Beširević,Marko Obradović,i nisam siguran mislim da je bilo neki novac Od Matije Kataneca,sve sa budžetom od 300-500 000 KM,tako pusti to prosipanje supljih priča za naivne,sa takvim budžetom i logistikom koji Zeljo ima ovo gore navedeno koliko je uradjeno izgleda jako smjesno,pa sta bi tek onda prodali da im je budžet 500 000 KM.
hRASNICArULES
Ti si jedini koji ovdje baca šuplje priče, odvadi malo
BN78
Ja pričam o srazmjerno sto ulaganja novca i produkta istog,ali eto ti znaš bolje,kod tebe izgleda ona logika potrošio 100 KM a zaradio 10 KM,i onda to prestavljas kao uspjeh ,dobra ta matematika pravo.
hRASNICArULES
Ma ti pojma nemaš o cemu pričaš ni šta pišeš, tebi je osnovni problem matemarika, Željo je doveo Sipovića kao slobodnog igraca u februaru ove godine, momak je igrao deset mjeseci i za to primao platu ne višu sigurno od 6.000 KM što nije više od 60.000 KM, danas ga prodaje za 100.000 eura, toliko o tome, uzimajuci u obzir godine igraca i to da mu istice ugovor u junu ovo je odlican posao Kakvu ti pamet prosipaš upoređujuci jedan Željezničar sa Radnikom po pitanju transfera, šta je tebi? Željo dan danas mimo transfera ubire postotak od transfera Džeke, Zukanovića, Gojaka, Hadžica, donedavno Štilića i mnogih drugih koji su ponikli u klubu, ne trpaj sebe a ni Radnik gdje mu nije mjesto, sa tim sve pocinje i zavrsava
manijaci
100.000 ma vi niste normalni , il ga ostavite il nista manje od 500.000
Milos1312
Ili uzmi 100K ili neces nista dobiti na ljeto. Hoces da ga zadrzis i produzis ugovor, bujrum ponudi mu uslove koji mu nude ovi iz Katara.
nedoni46
Samo? Baš nesposobni onda
milivoje
Zato Lazić ode na ljeto džaba
GospodinIzSarajeva
Nama ne treba sića od 100k e ,bolje imati tog igraca do kraja polusezonu nego ga prodati za 20 konzervi tunjevine eve
nedoni46
Nek ide džaba ako misli da može bolje, odigrao je super do sad i zahvalni smo mu, bolje da završi ovu sezonu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.