Sir Alex Ferguson jednim pozivom pokazao kolika je legenda

Iako odavno ne igra u Unitedu, Fergi ga nije zaboravio

Sir Alex Ferguson jednim pozivom pokazao kolika je legenda

Legendarni trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson pokazao je još jednom da ne zaboravlja svoje nekadašnje fudbalere.

Iako se već odavno penzionisao, Ferguson još uvijek prati svoje nekadašnje fudbalere, čak i one koji odavno ne igraju u Manchester Unitedu.

Većina navijača Manchester Uniteda zaboravila je na Federica Machedu, ali ne i Alex Ferguson, a to je otkrio sam fudbaler.

"Sir Alex je sjajna osoba od koje sam naučio mnogo toga. Prije tri sedmice me je nazvao i pitao me kako sam i kako ide moja karijerea", rekao je Macheda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da je on nakon odlaska iz Manchester Uniteda promijenio mnogo klubova, a danas je član Novare, ekipe iz Serije B.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi