Široki besplatno pustio igrača u Italiju

Potvrđen transfer

Široki besplatno pustio igrača u Italiju

A. Čaušević

Široki Brijeg se odlučio za gospodski potez te je izašao u susret jednom od svojih igrača. 

Naime, Ante Hrkać je dobio ponudu iz Italije, a Širokobriježani su defanzivnog veznjaka odlučili da puste besplatno iako je imao ugovor još godinu i pol.

Novi klub ovog fudbalera bit će italijanski trećeligaš, ekipa Novare koja je prije desetak godina igrala u Seriji A.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Najprije se želim zahvaliti klubu koji mi je omogućio napraviti ovaj transfer s obzirom da sam imao još godinu i pol ugovora. Zahvaljujem se i svim suigračima, trenerima, fizioterapeutima, liječnicima i ekonomima na ovih godinu i pol provedenih u mom gradu i mom klubu. Želim im puno sreće i zdravlja u ovoj sezoni i da ispune ciljeve kluba. U to nimalo ne sumnjam, Široki Brijeg ima kvalitetnu momčad i trenutačno igraju najljepši nogomet u državi. Ipak, posebno hvala našim navijačima koji su nas bodrilii kada je bilo dobro i kada nije, oni su nam u svakom trenutku bili potpora", rekao je Hrkać u izjavi za stranicu Širokog Brijega.

Rođeni Širokobriježanin u dresu matičnog kluba odigrao je 33 utakmice i postigao jedan pogodak te upisao dvije asistencije.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi