Široki bez Bandića najmanje pet mjeseci
Rezervni golman Širokog Krešimir Bandić je ove sezone odigrao tri utakmice u Premijer ligi BiH

Potvrđeno za SportSport.ba

Široki bez Bandića najmanje pet mjeseci

24-godišnji vratar NK Široki Brijeg Krešimir Bandić ipak je teže ozlijeđen. Kako je SportSport.ba već pisao Bandić je na jednom od prethodnih treninga ozlijedio rame. 

Bandić je za SportSport ba potvrdio da je ovaj tjedan bio na magnetnoj rezonanci koja je otkrila da se radi o ozljedi labruma koja će iziskivati operativni zahvat i pauzu od najmanje 5 mjeseci.

Bandić je prije tačno godinu dana Zrinjski zamijenio Širokim jer u matičnom klubu nikada nije dobio pravu prigodu.

Rezervni golman Širokog u prošlosti je već imao problema s ozljedom ramena i već je zbog ozljede slične prirode završavao na operacijskom stolu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi