Široki Brijeg doveo novo pojačanje

Jure Obšivač stigao na Pecaru

Široki Brijeg doveo novo pojačanje · Zvanično

E. Čaušević

Široki Brijeg se punom parom sprema za novu sezonu Premijer lige BiH.

Klub s Pecare sprema se u svom kampu Musa-Karačić, te su napravili dosta promjena u igračkom kadru. Dosta juniora trenira s prvim timom i to je jasan znak da će se Širokobriježani oslonuti na mlađe igrače u novoj sezoni.

No, jasno je da će biti i nekoliko pojačanja u redovima plavo-bijelih, a jedno od njih stiglo je danas.

Naime, Široki je potvrdio da je ugovor s ovim klubom potpisao defanzivac Jure Obšivač. On je potpisao ugovor na godinu dana uz opciju da isti produži na još jednu sezonu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Došao sam u veliki klub u Bosni i Hercegovini. NK Široki Brijeg trenutačno ima mladu i talentiranu momčad koja uz kvalitetan rad može samo napredovati. Vjerujem kako ću svojim iskustvom doprinijeti kvaliteti ove momčadi i pomoći mladim suigračima u borbi za vrh tablice. Siguran sam kako pravi rezultat neće izostati", rekao je ovaj 30-godišnji igrač.

Obšivać je ponikao u Hajduku, a u svojoj karijeri igrao je još za GOŠK iz Kaštel Gomilice, Dugopolje, Istru, Split, kazahstanski Atyrau, rumunjski Sepsi i slovenske Domžale.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi