Široki Brijeg i Osijek dogovorili novu posudbu

Radeljić ostaje na Pecari

Široki Brijeg i Osijek dogovorili novu posudbu

Čelnici NK Široki Brijeg uspjeli su zadržati na Pecari mladog defanzivca Stjepana Radeljića.

Ovaj bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine je na Pecaru došao na posudbu iz Osijeka i za kratko vrijeme se pokazao kao pojačanje, a dres Širokobriježana će nositi i naredne sezone.

Nakon što je na njegovom ostanku proteklih sedmica insistirao Toni Karačić, sada je i sam Radeljić postigao da je između klubova postignut dogovor i da ostaje u Premijer ligi. 

"Klubovi su se dogovorili, ostajem na posudbi u Širokom Brijegu još godinu dana", rekao je, između ostalog, Radeljić u razgovoru za klupsku televiziju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Stameni defanzivac se zimus odmah po dolasku u Široki Brijeg izborio za mjesto u prvoj postavi, ali zbog prekida sezone uzrokovanog pojavom koronavirusa odigrao je tek četiri utakmice u plavo-bijelom dresu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi