Široki Brijeg ubjedljiv protiv GOŠK-a

Slavili sa 3:0

Široki Brijeg ubjedljiv protiv GOŠK-a

E. Čaušević

Fudbaleri Širokog Brijega danas su u prijateljskoj utakmici pobijedili GOŠK sa 3:0.

Široki je do prednosti stigao već u osmoj minuti utakmice kada je siguran s bijele tačke bio Alen Jurilj koji je tako pogodio za 1:0.

Dvadeset minuta kasnije ekipa s Pecare je udvostručila prednost. Bože Vukoja je primio loptu na vrhu kaznenog prostora, okrenuo se i pogodio od stativu.za 2:0 što je bio rezultat prvog poluvremena.

U nastavku meča oba tima imala su nekoliko dobrih šansi, a Široki je posao završio u samom finišu utakmice kada su domaći došli do trećeg gola.

Ovaj put u listu strijelaca upisao se Josip Majić koji je izašao sam ispred golmana GOŠK-a i pogodio za 3:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pripremni meč:

Široki Brijeg - GOŠK 3:0

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi