Skender jasan pred GOŠK: "Trebamo pobjedu"
FOTO: NK Široki Brijeg

Press konferencija pred utakmicu

Skender jasan pred GOŠK: "Trebamo pobjedu"

Esmer Oštraković

Sutra će svoju utakmicu u okviru 25. kola WWin lige Bosne i Hercegovine odigrati Široki Brijeg i GOŠK.

Sigurno da je ovo veoma bitna utakmica, pogotovo za gostujuću ekipu, ali i Široki Brijeg sasvim jasno ima svoju računicu.

Povodom ove utakmice održana je press konferencija domaćih.

U najavi utakmice trener Širokog Brijega Dino Skender istaknuo je kako vjeruje da će njegova ekipa biti na potrebnoj razini i da će kvalitetnom izvedbom doći do pobjede.

"Znamo da neće biti lako, GOŠK respektiramo, kao i sve protivnike do sada. Svjesni smo kako smo za svaku pobjedu do sada morali biti na svom maksimumu i na to moramo biti spremni i sutra", smatra Skender.

Skender na ovoj utakmici neće biti na klupi svog tima u utakmici protiv GOŠK-a.

"Moramo biti natjecateljski nastrojeni, što znači da u odnosu na prošlu kup utakmicu s Borcem želimo potvrditi dobru igru u fazi napada i stvorene prilike, ali s konkretnijom završnicom. Naravno, i u fazi obrane moramo biti na visoj razini. Trebamo pobjedu i vjerujem kako ćemo sutra izaći s tim stavom i pristupom na utakmicu", naglasio je Skender.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za utakmicu protiv GOŠK-a domaćem strategu nedostaje samo Marko Capan.

Utakmicu između Širokog Brijega i GOŠK-a sudit će Darko Gedžić iz Brčkog. Pomoćnici su Nebojša Žugić (Banja Luka) i Dženan Milić (Sarajevo). Četvrti sudac je Irfan Peljto (Sarajevo).

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BAJSJECAR1977
Skender?? Koja prevara od trenera...A ko ga plaća,još je više lud...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi