Nema para bez motike: Umjesto da uživa na plaži hrvatski reprezentativac kopa krompir

Pojavio se snimak na internetu

Nema para bez motike: Umjesto da uživa na plaži hrvatski reprezentativac kopa krompir

Admin Čaušević

Umjesto neke egzotične destinacije i uživanja na plaži hrvatski reprezentativac koji je bio odličan u finalu Lige nacija kopa u polju i tako pomaže svojim roditeljima. 

Hrvatska je u finalu Lige nacija izgubila od Španije poslije penala, a među boljim na terenu za popularne Vatrene bio je defanzivac Sassuola, Martin Erlić.

Većina Erlićevih klupskih, ali i reprezentativnih kolega sada uživa na raznim egzotičnim destinacijama, a 25-godišnji štoper pomaže roditeljima i radi u polju.

Naime, na Instagramu se pojavio kratki snimak kako Erlić radi u polju, a otkrio ga je njegov prijatelj Petar Zovko, golman Spezije i bivši golman Širokog Brijega.

Oglasi

Erlić se nalazi u Tinju, mjestu u blizini Zadra, a može se reći da je izabrao originalan način za punjenje baterija za novu sezonu.

Pouzdani defanzivac je u prošlosti govorio da se uopšte ne stidi što pomaže roditeljima u njihovom poljoprivrednom poslu.

"Kad sam kod kuće uvijek pomognem i ne sramim se toga. To me čini ponosnim", rekao je hrvatski reprezentativac u prošlosti.

Inače, njegova porodica je vlasnica porodičnog poljoprivrednog dobra te se bavi uzgojem raznih sorti voća i povrća.

Erlići imaju po 500 stabala masline i višnje, 1000 trsova u vinogradu, hektare polja zasađenih mrkvom, kapulom, češnjakom, graškom i bobom.

Uz to posjeduju i malu farmu na kojoj vode računa o jednom stadu ovaca, svinjama i kokoškama.

Inače, Erlić je kao 17-godišnjak otišao iz Hrvatske u Italiju gdje je promijenio nekoliko klubova. U Sassuolo je stigao prošlog ljeta iz Spezije za tri miliona eura.

Top Komentari

Gospodin
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi