Široki Brijeg na moru igra meč zatvoren za javnost

Početak u 19 sati

Široki Brijeg na moru igra meč zatvoren za javnost

Samir Mlaćo

U sklopu priprema u Tučepima NK Široki Brijeg danas će odigrati i prijateljski meč. 

Rival će biti NK Zmaj iz Makarske, a susret se igra od 19 sati.

Naravno, bez publike.

"Odlukom Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije prijateljska utakmica između HRNK Zmaj Makarska i NK Široki Brijeg bit će zatvorena za javnost.
Utakmica će biti odigrana u petak, 𝟒. 𝗿𝘂𝗷𝗻𝗮 u 𝟏𝟗 𝘀𝗮𝘁𝗶 na igralištu 𝗚𝗦𝗖 𝗠𝗮𝗸𝗮𝗿𝘀𝗸𝗮, a istoj će moći nazočiti samo igrači i službene osobe", stoji u objavi Širokobriježana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

ℹ️ 𝗨𝘁𝗮𝗸𝗺𝗶𝗰𝗮 𝘂 𝗠𝗮𝗸𝗮𝗿𝘀𝗸𝗼𝗷 𝘇𝗮𝘁𝘃𝗼𝗿𝗲𝗻𝗮 𝘇𝗮 𝗷𝗮𝘃𝗻𝗼𝘀𝘁 Odlukom Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije prijateljska...

Posted by NK Široki Brijeg on Thursday, September 3, 2020
Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi