Široki Brijeg odnio tri boda sa Tušnja

6.kolo Premijer lige BiH za kadete

Široki Brijeg odnio tri boda sa Tušnja

E. Dindić, foto: E. Dindić

U okviru 6.kola Premijer lige BiH za kadete  na Tušnju su se sastale ekipe Slobode i Širokog Brijega. Na kraju i više nego sigurnu pobjedu odnijela je gostujuća ekipa rezultatom 0:2(0:1). 

Počelo je odlično za gostujuće fudbalere, nakon jedne nespretne reakcije golmana Slobode Anesa Mehića koji pogađa vlastitu mrežu, ekipa Širokog Brijega povela je 0:1. Do kraja prvog poluvremena nije bilo pretjerano prilika pa je rezultat ostao nepromijenjen.

U nastavku susreta bolje su zaigrali gosti, ali sve do 75.minute nismo vidjeli izglednu priliku. Tačku na i u ovom susretu stavio je Marko Soldo svojim golom za konačnih 0:2.

Ekipa Širokog Brijega zasluženo odnosni tri boda iz Tuzle.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi