Široki Brijeg startao sa pripremama

Mladina izvršio prozivku

Široki Brijeg startao sa pripremama

Fudbaleri Širokog Brijega pod vodstvom novog trenera Davora Mladine započeli su pripreme za novu sezonu u BHT Premijer ligi BiH.

Hrvatskom stručnjaku na prvoj prozivci i treningu odazvali su se sljedeći igrači: Luka Bilobrk, Antonio Soldo, Nikola Marić, Josip Barišić, Matej Karačić, Boris Pandža, Dino Ćorić, Slavko Brekalo, Jure Ivanković, Ivan Buhač, Danijel Kožul, Davor Landeka, Dino Kresinger, Ivan Baraban, Stipo Marković, Zvonimir Kožulj, Santos Lago Wagner, Zoran Plazonić, Branimir Odak, Luka Menalo, Ante Pinjuh, Luka Juričić i Stjepan Lončar.

Mate Pehar će se ekipi priključiti u narednim danima, dok su Jozo Špikić i Josip Ćorluka pošteđeni zbog reprezentativnih obaveza. 

Dodajmo i to da će Široki Brijeg dio priprema odraditi na kampu "Musa-Karačić", a dio na Kupresu gdje će boraviti u periodu od 6. do 14. jula. Pored utakmica na tradicionalnom Memorijalu Gojka Šuška (17. i 18. jula), planirano je odigravanje i pripremnih utakmica protiv Veleža, Radnika, Viteza i Branitelja.  

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.