Video: Dnevno.ba

Ima nade za nas

Kad dječak iz Širokog Brijega navija za Želju

U Širokom Brijegu je održano jubilarno deseto izdanje turnira "Ulica protiv ulice", koji je na jedno mjesto okupio veliki broj dječaka  raspoloženih za fudbal i dobro druženje.

Zanimljivo je bilo čuti i nekoliko dječaka iz Širokog Brijega, koji su pred kamerama otkrili koje klubove nose u srcu. Odgovor jednog od njih je posebno interesantan, slobodno možemo reći i obećavajući. Naime, dječak iz Širokog Brijega navija za Želju i Široki!

Lijepo je čuti i vidjeti da mlađi naraštaji u svom navijačkom opredjeljenju nemaju nikakve prepreke, pa je tako danas moguće čuti nešto što je do jučer bilo nezamislivo i što će djeca u ovom hercegovačkom gradu to otvoreno reći. 

Neka ovaj dječak oslobođen predrasuda bude svjetli primjer i pokazatelj svima da dolaze neka nova, ljepša vremena za domaći fudbal.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti