Široki Brijeg u prijateljskom meču savladao Grude

Tim s Pecare slavio sa 4:1

Široki Brijeg u prijateljskom meču savladao Grude

E. Čaušević

Fudbaleri Širokog Brijega danas su u prijateljskom meču savladali Grude sa 4:1.

Klub s Pecare odlučio je iskoristiti reprezentativnu pauzu da odigra prijateljsku utakmicu, a protivnik im je danas bila ekipa Gruda. Iako su Grude povele sa 1:0 na kraju je Široki Brijeg slavio sa 4:1.

Grude do prednosti stižu već u trećoj minuti kada je gol iz slobodnjaka postigao Ante Miloš. Pola sata kasnije Široki je poravnao na 1:1, a gol je postigao Ilija Mašić.

Široki do preokreta stiže u drugom poluvremenu. Na scenu je stupio Viktor Angelov koji je u 62. pogodio za 2:1. Treći gol Široki postiže deset minuta kasnije, a ovaj put strijelac je bio Stipe Jurić.

Konačnih 4:1 postavio je Viktor Angelov svojim drugim golom u 78. minutu utakmice.

Prijateljska utakmica:

Grude - Široki Brijeg 1:4 (Miloš 3'/Mašić 33', Angelov 62', 78', Jurić 72')

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

HNK Grude: Bilić, Zorić, Petrović, Logara, Ančić, Miloš, Erkapić, Tolić, Ivanković, Čuljak, Leko (još su igrali: Tomas, Marić, Boban, A. Bračić, Anić, P. Bračić). Trener: Mario Knezović.

NK Široki Brijeg: Miškić (od 64. Pehar), Cipetić, Kvesić (od 64. Vištica), Barišić, Mašić, Hrkać, Marić, Angelov, Jurić, Jurilj, Z. Vukoja (od 41. Franjić). Trener: Toni Karačić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi