Smjena Uprave u NK Široki Brijeg: Imenovani novi Upravni i Nadzorni odbor

Promjene na Pecari

Smjena Uprave u NK Široki Brijeg: Imenovani novi Upravni i Nadzorni odbor

E. Škorić

Na današnjoj redovnoj Skupštini NK Široki Brijeg imenovan je novi Upravni odbor.

Kako je objavio NK Široki Brijeg putem zvanične stranice, razriješen je dužnosti stari Upravni odbor, a imenovan novi.

Miro Kraljević, Marinko Gilja (direktor Elektroprivrede HZ HB), Josip Kožul (direktor A3 d.o.o.) Ivan Ševo (Logos i Centar za obrazovanje Široki Brijeg), Goran Kraljević, Marko Ćavar, Franjo Herceg, Mario Lončar i predstavnici tvrtki Croatia osiguranje i Euroherc sada sačinjavaju novi Upravni odbor.

Također, razriješen je dosadašnji Nadzorni odbor i imenovan novi u sastavu: Predrag Čović, Slaven Zelenika i Vilson Crnjac.

Na sjednici Skupštine jednoglasno su usvojena izvješća Nadzornog i Upravnog odbora kluba u kojima je istaknuto pozitivno poslovanje NK Široki Brijeg, a što se rezultatskih ambicija tiče, još jednom istaknuta želja za plasmanom u europska natjecanja uz nastavak ulaganja u infrastrukturu i razvoj omladinske škole.

Novinarima su se nakon Skuštine, kojoj je nazočio 31 od 41 člana, obratili predsjednik kluba Miro Kraljević i predsjednik Skupštine Dario Knezović.

Miro Kraljević je inače i Gradonačelnik Širokog Brijega.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Klub podupiru institucije koliko mogu, naši gospodarstvenici su nosili sponzorski teret i još uvijek ga nose, tu ima još prostora da se dobije ta širina i klub bi mogao postizati bolje rezultate. Nije lako biti u upravi kluba jer se stvaraju neke psihoze i nervoze, što se reflektira i na same igrače", kazao je Kraljević.

"Ne mogu se oteti dojmu kako NK Široki Brijeg, uz sve probleme koji prate sport u cijelosti, posluje pozitivno i jedan je od najstabilnijih klubova u okruženju. (...) NK Široki Brijeg je jedan od rijetkih koji ulaže u infrastrukturu. Ovih dana započet će radovi na izgradnje terena s umjetnom travom", istakao je Knezović.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke_1
Evo pranja para iz Elektroprivrede HB (***** ih naziv). Kad nema vise Aliminija mora biti neka druga krava muzara
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti