Široki Brijeg želi vratiti svog bivšeg igrača

Kontakti uspostavljeni

Široki Brijeg želi vratiti svog bivšeg igrača · Saznajemo

U Širokom Brijegu ozbiljno rade na pojačanjima za proljetni dio sezone u Premijer ligi BiH.

Širokobriježani su ove zime u svoje redove doveli Ivana Peku, Krešimira Bandića, Marka Perkovića i Josipa Kvesića, međutim tu nije kraj pojačanjima, jer se pregovori vode s još nekoliko fudbalera.

Jedan od onih koji se nalazi na listi želja Gorana Sablića je i Damir Zlomislić. Ovaj nekadašnji mladi reprezentativac BiH će napustiti bjeloruski Shakhtjor Soligorsk, a na Pecari to žele iskoristiti i već su stupili u kontakt s njim, međutim u ovom momentu Zlomisliću je prioritet ostanak u inostranstvu.

Zlomislić je prije nego što je otišao za Bjelorusiju nastupao upravo za Široki Brijeg, u kojem je inače i ponikao, a u protekloj sezoni je za Shakhtjor odigrao 13 utakmica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Široki Brijeg je, inače, prvi dio sezone u Premijer ligi BiH okončao na trećoj poziciji sa šest bodova manje u odnosu na prvoplasirani Željezničar.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi