Široki remizirao sa Šibenikom

Prva pripremna utakmica

Široki remizirao sa Šibenikom

Momčad Širokog Brijega je danas u Šibeniku protiv istoimene momčadi odigrala prvu prijateljsku utakmicu uoči nove sezone koja je završila bez pogodaka.

Nakon prvog ciklusa priprema koje su Širokobriježani odradili na Kupresu uslijedio je i prvi pripremni susret.

Široki Brijeg je danas saznao i svog protivnika u okviru prvog pretkola Europske lige, a zanimljivo je da će to ponovno biti Olimpija iz Ljubljane, baš kao i prošle sezone.

U utakmici protiv Šibenika Ćutuk je dao priliku više igrača, Široki je odigrao solidno u prvom dijelu, a u drugom puno bolje kad su domaćini vidno pali u igri.

Najnovije akvizicije u momčadi s Pecare, branič Mihael Pazman i napadač Marko Grgić nisu nastupili u ovoj utakmici.

Prije prvog europskog ispita Široki će odigrati još jednu utakmicu, na Pecari će u petak 24.lipnja gostovati RNK Split.


Šibenik- Široki Brijeg 0:0

ŠIBENIK- Stadion na Šubićevcu. Gledatelja 50.
Sudac: Ivo Krečak (Šibenik).

Šibenik: Slavica, Golub, Fuštar, Čanić, Farić, Krišto, Čulić, Georgievski, Bačelić- Grgić, Jurić, Brečević (još su igrali: Blažević, Kuzmanić, Blaić, Spahija, Kartelo, Husmani, Slugan, Španja, Vuković, Pešić, Jelić i G. Živković)

Široki Brijeg: Baćak, Diogo, Džidić, Bertoša, Šilić, Ivanković, Serdarušić, Zakarić, Mišić, Wagner, Roskam (još su igrali: Marić, Ćorić, Brekalo, Kožul, Kvesić, Marciano, Renato, Varea i Pinjuh).

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.