I Ivanković i Tešić zadovoljni

Poslije meča Široki - Rudar Prijedor

I Ivanković i Tešić zadovoljni

A. Čaušević

Široki Brijeg i Rudar Prijedor su na stadionu Pecara odigrali meč sa tri gola, a pobjedu je odnio domaćin rezultatom 2:1.

U prvim izjavama poslije utakmica treneri oba tima Jure Ivanković kod domaćih, te Marko Tešić su bili zadovoljni šta su prikazali njihovi igrači.

"Nismo se došli braniti, tako smo se spremali, tako ćemo i igrati ubuduće. Široki je zasluženo pobijedio, nama je falilo više koncentracije u pas igri i čistim situacijama. Spremamo se za Velež i to je to", rekao je Tešić za Arenasport.

Ivanković je istakao da su najvažnija tri boda zbog pritiska kojeg su osjećali Širokobriježani uslijed slabe pozicije na tabeli.

2Zadovoljini smo pobjedom, tri boda su nam bila najbitniija, stalno smo pod pritiskom da smo blizu zone opstanka. Imali smo dosta situacija da riješimo na najbolji mogući način, da odemo možda na dva razlike. Ali zadovoljan sam pobjedom i pristupom igrača. Nadam se da će nam ovo biti podstrek da i dalje nastavimo u istom ritmu", rekao je Ivanković za Arenasport.

Široki Brijeg u narednom kolu gostuje Radniku iz Bijeljine, dok je Rudar Prijedor domaćin Veležu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi